Tumult uppstod vid Landvetter flygplats efter att en mans resväska blivit påkörd. Han blockerade då vägen för föraren. Polispatrull ryckte ut. Arkivbild.
Tumult uppstod vid Landvetter flygplats efter att en mans resväska blivit påkörd. Han blockerade då vägen för föraren. Polispatrull ryckte ut. Arkivbild. Bild: Elisabeth Alvenby

Husbilsförare körde över resväska vid Landvetter flygplats

En husbilsförare körde på en mans resväska vid Landvetter flygplats. För att hindra föraren från att åka iväg, blockerade mannen med resväskan vägen. Det uppstod en konflikt och polis kallades till platsen.
– Husbilsföraren ville köra iväg, det blev lite dramatik, säger Jens Andersson vid polisen.

ANNONS

Det var strax innan midnatt natten till fredag som en konflikt uppstod vid Landvetter flygplats. En man i 45-årsåldern ringde till polisen och uppgav att en förare i en husbil kört över hans resväska.

– Jag antar att det skett på någon slags parkering där. Mannen som ringer in blockerar då vägen för att husbilen inte ska kunna lämna flygplatsen, säger Jens Andersson, polisens presstalesperson.

Han fortsätter:

– Husbilsföraren ville köra iväg, det blev lite dramatik.

När polispatrullen kom fram, vid 00.31, upprättades en anmälan där föraren misstänks för skadegörelse. Det rör sig om en man i 70-årsåldern.

ANNONS

– Det finns misstanke om att han kört över resväskan och det verkar ha varit lite bråkigt på plats.

LÄS MER:Hemlös man höll sig undan rättvisan – drog till Gran Canaria

LÄS MER:Så bokar du den billigaste solsemestern från Landvetter

LÄS MER:Man försökte smuggla cigaretter på Landvetter

ANNONS