Härryda-Posten lanserar Pixbosvepet – för att ge läsarna en unik inblick i lagen

Idag publiceras Härryda-Postens allra första Pixbosvep. Pixbosvepet kommer från och med nu bli en återkommande lägesrapport som publiceras på vår sajt en gång i veckan, för att ni som läsare inte ska missa vad som händer i innebandylagen.

ANNONS
|

Härryda-Posten är en liten redaktion som består av fyra reportrar. Därför har vi inte resurser till att punktbevaka kommunens elitlag Pixbo Wallenstam, hur mycket vi än skulle önska.

Istället får ni som läsare hålla till godo med våra robotnotiser, som ger er en överblick av matcherna med kommentarer från tränarna. Med det sagt är vi givetvis på plats för att fånga stämningen och ge er fördjupande analyser när det vankas viktiga nyckelmatcher.

Utan att gå händelserna i förväg kan ni räkna med Härryda-Postens närvaro i Avicii arena den 22 april om ett, eller varför inte två, Mölnlyckebaserade lag skulle nå hela vägen till SM-final. Vi kommer givetvis också fortsätta att skriva om spännande personliga berättelser, rapportera om stora nyhetshändelser och även granska föreningen när det finns fog för det.

ANNONS

Under vår Pixbotagg på hemsidan samlar vi allt material som rör föreningen. Vi har sedan vi lanserade för ett par veckor sedan redan skrivit om familjen Heins som lämnade Tyskland för sonens dröm att spela i SSL, om att laget erbjuder gratis mensskydd till sina spelare och om Lucas Dahlström som kämpade för Polen under pågående världsmästerskap.

Härryda-Posten lanserar Pixbosvepet

Men vi vill naturligtvis också kunna ge er en kontinuerlig inblick i vad som sportsligt händer i lagen – det som inte syns i sändningarna, tabellen eller i matchstatistiken.

Därför lanserar vi nu Pixbosvepet som kommer publiceras en gång i veckan under säsong. Och vem vet – ibland kan det kanske behövas ett extra svep.

I Pixbosvepet går vi igenom det viktigaste som hänt i veckan; nya skador, avstängningar eller om det kanske förs diskussioner om truppförstärkningar. Och vad var det egentligen som hände i den senaste matchen när det blev heta diskussioner med domaren?

Redan idag publiceras vårt allra första Pixbosvep. Där får ni bland annat en rapport om hur det går för de tre ”Rävarna” som representerar Sverige, Polen och Tyskland under VM i Schweiz.

LÄS MER:Pixbo Wallenstam toppar tabellen efter seger mot Täby

LÄS MER:Pixbospelaren Lucas Dahlström spelar för Polen i VM

LÄS MER:Pengaregn över idrottsföreningar i Härryda

Glöm inte att ladda ner vår nyhetsapp till din mobil:
1. Sök på Härryda-Posten i Appstore eller Google Play.
2. För att ladda ner nyhetsappen klickar du på "hämta" eller "installera".
3. Godkänn att nedladdningen påbörjas.
4. Därefter påbörjas nedladdningen.
5. När nedladdningen är klar klickar du på "öppna" för att öppna nyhetsappen.
6. Klart, nu har du laddat ner nyhetsappen. Du hittar appen på din hemskärm i mobilen bland dina andra appar.

ANNONS