Uddamålsseger för Pixbo hemma mot Storvreta

Det blev en uddamålsseger för Pixbo i matchen mot Storvreta i SSL herr i innebandy på lördagen.

|
Pixbo vann mot Storvreta IBK

Laget vann med 7-6 (2-2, 4-3, 1-1) hemma i Wallenstam Arena.

Pixbo tog ledningen efter 4.52, genom Arvid Äse framspelad av Felix Lanver.

Storvreta kvitterade till 1-1 efter 8.19, genom Otto Weidman på pass av Filip Eriksson.

Storvreta tog också ledningen efter 10.16, när Gabriel Kohonen hittade rätt framspelad av Tobias Gustafsson.

Pixbo kvitterade till 2-2 efter 17.57, när Daniel Kalentun slog till på pass av Arvid Äse.

I andra perioden var det Pixbo som var starkast. Laget vann perioden med 4-3 och ställningen efter två perioder var 6-5.

Tredje perioden slutade 1-1 och Pixbo vann matchen med 7-6.

Pixbos Gustav Fritzell stod för tre mål och ett assist, Felix Lanver hade tre assists och Arvid Äse gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål. Filip Eriksson gjorde ett mål och spelade fram till två mål för Storvreta.

Det här var Pixbos femte uddamålsseger den här säsongen.

Det här betyder att Pixbo ligger kvar på fjärde plats i tabellen, och Storvreta på första plats.

Onsdag 7 februari 19.00 spelar Pixbo borta mot FCH.