Mölnlycke åker ur serien – det står klart efter lördagens match

Det har varit en jobbig säsong för Mölnlycke i division 3 mellersta Götaland herr i fotboll.

|
Mölnlycke IF vann mot Dalstorps IF

Efter matchen på lördagen hemma mot Dalstorp på Mölnlycke IP blev det klart laget åker ur serien. Detta trots seger i sista matchen, som slutade 3-2 (1-1).

Alvin Karlsson stod för Mölnlyckes avgörande mål efter 75 minuter.

Matchen förblev jämn målmässigt till Mölnlycke tog ledningen i 21:a minuten, genom Adam Erlandsson.

Dalstorp kvitterade till 1-1 i 23:e minuten, när Benjamin Hasanbegovic slog till. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Dino Cavalic träff och gav Dalstorp ledningen.

I 66:e minuten nätade Adam Passachin, och kvitterade för Mölnlycke.

I 75:e minuten avgjorde Alvin Karlsson matchen.

På stopptid blev Mölnlyckes Joel Bigarura utvisad, och laget fick spela med en spelare mindre sista minuterna.

Det här var Mölnlyckes femte uddamålsseger den här säsongen.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Mölnlycke slutar på tionde plats, och Dalstorp på andra plats.