Två snabba mål i sista perioden avgjorde för Landvetter IBK mot Ale

En jämn match mellan hemmalaget Ale och gästande Landvetter IBK avgjordes först i tredje perioden, där Ebba Wangerås gjorde 3-4 och Tilde Adolfsson en minut senare gjorde 3-5 för Landvetter IBK.

ANNONS
|
Ale IBF dam förlorade mot Landvetter IBK

Landvetter IBK vann matchen i division 2 Västsvenska dam i innebandy med 5-3 (3-3, 0-0, 2-0).

Matchen fortsatte att vara jämn i första perioden. Perioden slutade 3-3 och resultatet var 3-3 efter en perioders spel.

Andra perioden blev mållös. Landvetter IBK startade tredje perioden bäst och gick från 3-3 till 3-5 genom två snabba mål tidigt i perioden av Ebba Wangerås och Tilde Adolfsson och avgjorde matchen.

Landvetter IBK:s Tilda Eriksson stod för tre poäng, varav två mål.

I tabellen innebär det här att Landvetter IBK nu ligger på fjärde plats. Ale leder fortfarande serien, tre poäng före Pixbo.

Nästa motstånd för Landvetter IBK är Älvstranden. Lagen möts söndag 19 november 15.30 i Pinntorps Idrottshall.