Tung förlust när Pixbo krossades av Varla

Pixbo hade riktigt stora problem med Varla i division 1 västra Götaland herr i innebandy, och föll tungt på bortaplan med utklassningssiffrorna 3-8 (1-2, 1-4, 1-2).

|
Varla IBK vann mot Pixbo

Pixbo tog ledningen efter sex minuters spel, genom Arvid Skrapste.

Varla kvitterade till 1-1 efter 8.40, genom Fredrik Pedersen framspelad av Marcus Löfwander.

Varla tog också ledningen efter 18.12, genom Johannes Windsand framspelad av Marcus Löfwander. Efter 7.24 i andra perioden slog Wictor Lundstedt till, på pass av Jonathan Hellgren och kvitterade för Pixbo.

Varlas Johannes Windsand gjorde 3-2 efter 7.53 framspelad av Marcus Löfwander.

Linus Andersson gjorde dessutom 4-2 efter 9.31 framspelad av Johannes Windsand.

Max Rafsten gjorde dessutom 5-2 efter 15.48 på pass av Fredrik Pedersen.

Fredrik Pedersen gjorde dessutom 6-2 efter 17.29. 11.50 in i tredje perioden nätade Varlas Marcus Löfwander på pass av Max Rafsten och ökade ledningen.

Efter 13.43 slog Max Rafsten till på nytt på pass av Marcus Löfwander och ökade ledningen för Varla.

16.08 in i perioden slog Arvid Skrapste till åter igen framspelad av Gustav Eurén och reducerade. Fler mål än så blev det inte för Pixbo.

Varla har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Pixbo har tre vinster och två förluster.

Varla ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Pixbo är på tredje plats.

Fredag 2 december 19.30 spelar Pixbo hemma mot Lindome.