Thorengruppen vann stort senast – nu tog Pixbo revansch

Det var ombytta roller när Thorengruppen tog emot Pixbo i Thoren Arena på söndagen.

ANNONS
|
Team Thorengruppen SK förlorade mot Pixbo

Pixbo vann matchen i SSL herr i innebandy med 8-6 (2-2, 4-2, 2-2). I lagens senaste möte såg det annorlunda ut, då vann Thorengruppen med hela 9-4.

Därmed har Pixbo vunnit sju matcher i rad i SSL herr.

Thorengruppen tog ledningen efter 5.54, genom Mattias Ljunggren framspelad av Hampus Öhgren.

Pixbo kvitterade till 1-1 efter 7.57, genom Marcus Peil på pass av Jon Hedlund.

Thorengruppen tog ledningen på nytt efter 8.28, när Hampus Öhgren slog till på pass av Måns Höglin.

Pixbo kvitterade till 2-2 efter 18.56, när Benjamin Schill fick träff framspelad av Patrik Gustavsson.

I andra perioden var det Pixbo som var starkast. Laget vann perioden med 2-4 och ställningen efter två perioder var 4-6.

ANNONS

Tredje perioden slutade 2-2 och Pixbo vann matchen med 8-6.

Gustav Fritzell gjorde två mål för Pixbo och spelade dessutom fram till ett mål. Hampus Öhgren gjorde ett mål och totalt tre poäng för Thorengruppen.

Med en omgång kvar är Thorengruppen på nionde plats i tabellen, medan Pixbo är på tredje plats.

I sista omgången har Pixbo AIK hemma i Wallenstam Arena, lördag 16 mars 16.00.