Rävlanda segrade mot Torestorp/Älekulla på Bråtaredsvallen

Rävlanda tog greppet om hemmamatchen mot Torestorp/Älekulla på fredagen redan före paus.

|
Rävlanda AIS vann mot Torestorp/ Älekulla FF

Och i andra halvlek utökades 2-1-ledningen och matchen i division 5 Västergötland södra herr i fotboll slutade 5-1.

– Vi gör en okej första halvlek och en bra andra halvlek. Över 90 minuter är vi nöjda med prestationen, kommenterade Rävlandas tränare Christian Skytting.

David Andersson, Simon Eriksson Bengtsson, Philip Gerhard, Viggo Lillskog och Diolent Shoshaj gjorde mål för Rävlanda, och Adam Johansson för Torestorp/Älekulla.

Med två omgångar kvar är Rävlanda på andra plats i tabellen, och Torestorp/Älekulla är på femte plats.

Nästa motstånd för Rävlanda är Länghem. Lagen möts lördag 28 september 13.00 på Ingsvallen.