Pixbo Wallenstam fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar

Det går fortsatt bra för Pixbo Wallenstam i division 1 Västsvenska dam i innebandy. På söndagen mötte laget Stenungsund i Stenungsund Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Stenungsund blev 5-2 (1-0, 3-2, 1-0).

|
Stenungsunds IBK dam förlorade mot Pixbo dam

Pixbo Wallenstam tog ledningen efter åtta minuters spel, genom Moa Funkenberg framspelad av Liza Berglund. Pixbo Wallenstam hade övertaget även i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 4.11 genom Liza Berglund, och gick upp till 0-3 innan Stenungsund kom tillbaka och reducerade till 2-3.

Innan perioden var över hade Pixbo Wallenstam ryckt åt sig ledningen med 2-4. Pixbo Wallenstam punkterade matchen med ett 2-5-mål med 21 sekunder kvar att spela i tredje perioden genom Carla Rydbeck. Det fastställde slutresultatet till 2-5.

Pixbo Wallenstams Liza Berglund stod för två mål och två assist.

Det här betyder att Stenungsund är kvar på nionde plats, och att Pixbo Wallenstam fortfarande leder serien.

Onsdag 8 februari 20.00 spelar Pixbo Wallenstam hemma mot Guldheden.