Pixbo Wallenstam avgjorde tät match mot Almås i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Pixbo Wallenstam och gästande Almås var jämn ända till den tredje perioden.

|
Pixbo dam vann mot Regnbågens IBK

Där avgjorde Pixbo Wallenstam och vann matchen i division 1 Västsvenska dam i innebandy med 5-4 (1-3, 2-0, 2-1).

Liza Berglund blev matchhjälte med sitt avgörande 5-4-mål 17.17 in i tredje perioden.

Därmed har Pixbo Wallenstam vunnit fyra matcher i rad i division 1 Västsvenska dam, och har sex raka segrar på hemmaplan.

Almås tog ledningen efter sex minuters spel, genom Jenny Abrahamsson framspelad av Emma Lunman.

Pixbo Wallenstam kvitterade till 1-1 efter 6.55, genom Carla Rydbeck.

Almås tog ledningen på nytt efter 13.11, när Jennifer Lagerquist hittade rätt på pass av Jenny Abrahamsson.

Almås gjorde 1-3 efter 19.24, när Frida Henriksson slog till.

Efter 7.18 i andra perioden slog Olivia Jonsson till, framspelad av Carla Rydbeck och reducerade åt Pixbo Wallenstam.

Wilma Svahn gjorde dessutom 3-3 efter 9.34 på pass av Olivia Jonsson.

Pixbo Wallenstam gjorde 4-3, på nytt genom Wilma Svahn efter 8.33 i tredje perioden.

Almås kvitterade till 4-4 genom Emma Lunman efter 13.48 av matchen.

Pixbo Wallenstam kunde dock avgöra till 5-4 med 2.43 kvar av matchen genom Liza Berglund.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Pixbo Wallenstam på andra plats och Almås på tionde plats.