Pixbo fortsätter starkt i SSL herr i innebandy.

ANNONS
|
Växjö IBK förlorade mot Pixbo

När laget mötte Växjö borta i Fortnox Arena på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 8-6 (4-2, 2-1, 2-3). I och med detta har Pixbo fem segrar i rad.

– Det är starkt av oss att ladda om till matchen mot Växjö idag och vi gör det på ett bra sätt i tre perioder, tyckte Pixbos tränare Patric Löfborg, efter matchen.

Pixbo var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-4.

Även i andra perioden var det Pixbo som var starkast. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 3-6.

Pixbo ökade ledningen till 3-7, på nytt genom Gustav Fritzell efter 1.08 i tredje perioden.

ANNONS

Efter 14.37 av matchen kunde André Andersson, Ludwig Persson och Ludwig Persson göra tre mål till 6-7-läge för Växjö.

Pixbo kunde dock avgöra till 6-8 med 3.47 kvar av matchen genom Victor Johansson.

Pixbos Gustav Fritzell stod för fyra poäng, varav tre mål och Felix Lanver hade fyra assists. Ludwig Persson gjorde tre mål och spelade dessutom fram till ett mål för Växjö och Jesper Sankell gjorde ett mål och totalt tre poäng.

Med tre omgångar kvar är Växjö på fjärde plats i tabellen, och Pixbo är på tredje plats.

Onsdag 6 mars 18.30 spelar Pixbo hemma mot Mullsjö.