Ny förlust för Landvetter B – tunga sviten förlängd mot Gais

Torsdags match på Landvetter IP blev den åttonde raka utan seger för Landvetter B när laget mötte Gais i division 5 Göteborg dam i fotboll.

|
Landvetter IF 2003 (B) förlorade mot Gais dam

Slutresultatet blev 0-4 (0-0) till Gais.

– En jämn och bra match där vi står upp bra fram till deras 0-1 mål i 73 minuten. Vi gör en bra prestation även om siffrorna rinner iväg lite i slutet, kommenterade Landvetter B:s ledare Claes Hultback.

Första halvlek blev mållös, och det dröjde till den 73:e minuten innan Zara Belizel gav Gais ledningen.

Smilla Engman ökade Gais ledning i 79:e minuten.

Gais ökade ledningen på nytt, till 0-3, bara sex minuter senare återigen genom Zara Belizel.

Till slut kom också 0-4 genom Zara Belizel som med målet fullbordade sitt hattrick i 89:e minuten.

Zara Belizel gjorde tre mål för Gais.

I tabellen innebär det här att Gais nu leder serien. Landvetter B är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Landvetter B är Kongahälla. Lagen möts söndag 20 oktober 19.00 på Kongevi.