Målfest när Pixbo Wallenstam krossade Karlstad i Wallenstam Arena

Pixbo Wallenstam hade inga problem med Karlstad i Superligan dam i innebandy, och vann hemma med utklassningssiffrorna 10-1 (1-1, 4-0, 5-0).

ANNONS
|
Pixbo dam vann mot Karlstad IBF dam

Pixbo Wallenstam tog ledningen efter 13 minuters spel, genom Ellen Lundin framspelad av Eliska Krupnová.

Karlstad kvitterade till 1-1 efter 15.18.

Pixbo Wallenstam spelade bra i andra perioden och gick från 1-1 till 5-1 genom mål av Eliska Krupnová, Axina Pettersson, Rikke Ingebrigtsli Hansen och Ellen Lundin. Det var bara början för Pixbo Wallenstam. Pixbo Wallenstam fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-1. Målen i sista perioden gjordes av Klara Loneberg, Alicia Svensson, Axina Pettersson, Ella Zetterstedt och Emma Heander.

Noterbart är att Eliska Krupnová gjorde ett mål för Pixbo Wallenstam och spelade dessutom fram till två mål och Axina Pettersson stod för två mål och ett assist.

ANNONS

För tabellens utseende betyder det här att Pixbo Wallenstam ligger på första plats medan Karlstad har elfteplatsen.

Nästa motstånd för Pixbo Wallenstam är IBK Lund. Lagen möts söndag 1 oktober 13.00 i Lerbäckshallen.