Landvetter tog ännu en seger – 5-1 mot Virgo

Landvetter är svårstoppat för tillfället.

|
IK Virgo dam förlorade mot Landvetter IF 2003

När laget mötte Virgo borta på Mossens IP på tisdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 1-5 (0-1) innebär att Landvetter nu har fem segrar i följd i division 4 Göteborg A dam i fotboll.

Landvetters tränare Joel Rask kommenterade matchen:

– Vi gör en riktigt bra bortamatch mot ett starkt motstånd. Vi visste att det skulle bli tufft men vi gör det otroligt bra och vinner rättvist! Vår segersvit håller i sig, femte raka! Men, vi är ödmjuka och tar match för match!

Landvetter gjorde första målet. Alva Borg gjorde målet, redan i 13:e minuten. Direkt efter pausen slog Alicia Eriksson till och kvitterade för Virgo.

I 70:e minuten nätade Hillevi Hollsten, och gav Landvetter ledningen.

Alva Borg, återigen, ökade Landvetters ledning med knappa kvarten kvar.

Med sju minuter kvar att spela ökade Landvetter ledningen genom Isabelle Löfvendahl.

Bara sex minuter senare var det Mira Svanberg som såg till att Landvetter ökade ledningen på nytt, till 1-5. Det fastställde slutresultatet till 1-5.

Virgo stannar därmed på femte plats, och Landvetter toppar fortfarande tabellen.

Landvetter tar sig an Kållered i nästa match hemma söndag 26 maj 18.15.