Landvetter IBK vann klart hemma mot Pixbo

Landvetter IBK vann på hemmaplan mot Pixbo i division 2 Västsvenska dam i innebandy med klara 8-3 (3-1, 2-2, 3-0).

|
Landvetter IBK vann mot Pixbo dam

Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som Pixbo vann med 5-1.

Landvetter IBK:s assisterande tränare Kent Sundin kommenterade matchen:

– Vi drog upp tempot från början och spelade stundtals bra med fina kombinationer av uppspel och fina mål. Vi avslutar serien med 13 raka vinster och går in i USM slutspelet med en bra lagkänsla.

I första perioden var det Landvetter IBK som var vassast. Laget vann perioden med 3-1.

Andra perioden slutade 2-2 och ställningen efter två perioder var 5-3.

Landvetter IBK fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-3. Målen i sista perioden gjordes av Juli Hultman, Elin Claesson och Alicia Ramstedt.

Landvetter IBK:s Elin Claesson stod för ett mål och två assists och Felicia Sundin gjorde tre mål.

Landvetter IBK imponerar med fem segrar och 36–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Pixbo har två vinster och tre förluster och 23–26 i målskillnad.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Landvetter IBK slutar på andra plats, och Pixbo på femte plats.