Landvetter IBK fortsätter vinna – 7-4 mot Guldheden

Det går fortsatt bra för Landvetter IBK i division 2 Västsvenska dam i innebandy.

|
Guldhedens IK innebandy förlorade mot Landvetter IBK

På söndagen mötte laget Guldheden i Valhalla och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Guldheden blev 7-4 (2-2, 3-1, 2-1).

Guldheden började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 33 sekunder slog Fanny Söderling till.

Landvetter IBK kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 5.12 nätade Juli Hultman på pass av Felicia Fogelberg.

Guldheden tog ledningen på nytt efter 11.40, genom Beatrice Birgersson på pass av Matilda Asp.

Landvetter IBK kvitterade till 2-2 efter 16.49, när Agnes Kloo fick träff.

I andra perioden var det Landvetter IBK som var starkast. Laget vann perioden med 1-3 och ställningen efter två perioder var 3-5.

Landvetter IBK var starkast i även i tredje perioden. Laget vann perioden med 1-2 och matchen med 7-4.

Julia Svensson gjorde ett mål för Landvetter IBK och två assist och Alicia Ramstedt stod för tre poäng, varav två mål.

Landvetter IBK ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Guldheden är på sjätte plats.

Lördag 10 februari 14.00 spelar Landvetter IBK borta mot Dingle.