Landvetter räckte inte till mot IBK Göteborg på hemmaplan i division 2 Västsvenska herr i innebandy.

|
Landvetter IBK förlorade mot IBK Göteborg herr

Matchen på fredagen slutade 6-4 (1-2, 3-1, 2-1) till IBK Göteborg.

Första perioden var jämn. IBK Göteborg inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Joakim Strand efter bara 48 sekunder, men Landvetter kvitterade genom Jonathan Segerbjer. Och Landvetter hann också ta ledningen, genom Calle Härstedt. Efter 7.02 i andra perioden nätade Emil Strömberg, framspelad av Max Rafsten och kvitterade för IBK Göteborg.

Landvetters Adam Andersson gjorde 3-2 efter 14.41 på pass av Simon Vanninen.

IBK Göteborgs Simon Dristig gjorde 3-3 efter 16.10 på pass av Alexander Lundvik.

IBK Göteborg tog också ledningen på nytt alldeles i slutsekunderna av perioden ännu en gång när Emil Strömberg återigen hittade rätt på pass av Arvid Sammels.

3.01 in i tredje perioden nätade Landvetters Joel Andersson på straff och kvitterade för Landvetter.

13.38 in i perioden slog Emil Strömberg till på nytt framspelad av Joakim Strand och gav laget ledningen för IBK Göteborg.

Efter 15.17 slog Emil Strömberg till ännu en gång på pass av Arvid Sammels och ökade ledningen för IBK Göteborg. Det fastställde slutresultatet till 4-6.

Emil Strömberg gjorde fyra mål för IBK Göteborg.

Både Landvetter och IBK Göteborg har nu nio poäng efter fyra spelade matcher.