Ida Nyström fyramålsskytt i Rävlanda/Bollebygds seger mot Annelund U

Fyra mål hann Ida Nyström med när Rävlanda/Bollebygd besegrade Annelund U på bortaplan med 5-0 (3-0) i division 5 Västergötland södra dam i fotboll.

|
Annelunds IF U förlorade mot Rävlanda/Bollebygd/Hestrafors

Rävlanda/Bollebygd har nu fyra raka segrar. Annelund U har fyra förluster i rad.

Matchen var mållös till Rävlanda/Bollebygd tog ledningen i 22:a minuten, genom Ida Nyström.

Rävlanda/Bollebygd ökade ledningen till 0-2 i 34:e minuten, när Ida Nyström återigen fick träff.

Rävlanda/Bollebygd gjorde 0-3 i 35:e minuten, när Ida Nyström hittade rätt som med målet fullbordade sitt hattrick. I 70:e minuten nätade Ida Nyström på nytt, och gjorde 0-4.

Rävlanda/Bollebygd gjorde också 0-5 genom Emilia Magnusson i 87:e minuten.

Ida Nyström gjorde fyra mål för Rävlanda/Bollebygd.

Med en omgång kvar är Annelund U sist i serien, medan Rävlanda/Bollebygd leder serien.

Motståndare i sista omgången för Rävlanda/Bollebygd är Hajom/Björketorp. Lagen möts lördag 28 september 15.00 på Bråtaredsvallen.