IBK Göteborg bröt Landvetters segersvit

Efter fem segrar i rad i division 2 Västsvenska herr i innebandy för Landvetter så tog vinstsviten slut borta mot IBK Göteborg.

|
IBK Göteborg herr vann mot Landvetter IBK

Matchen på lördagen i Lundenhallen slutade 3-2 (1-1, 0-1, 1-0, 1-0) efter förlängning.

Herman Andrén stod för IBK Göteborgs avgörande mål 1.06 in i förlängningen.

Första perioden var jämn. Landvetter inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Jonathan Segerbjer efter 1.38, men IBK Göteborg kvitterade genom Samuel Englund efter 6.27. Efter 7.51 i andra perioden nätade Elias Nemlander-Falk, framspelad av Tim Svan och gav Landvetter ledningen. 16.59 in i tredje perioden nätade IBK Göteborgs Samuel Englund återigen på pass av Arvid Sammels och kvitterade för IBK Göteborg. I förlängningen tog det 1.06 innan IBK Göteborg också avgjorde till 3-2. Matchvinnare för hemmalaget blev Herman Andrén, framspelad av Robin Dahlin.

Förlusten var Landvetters andra uddamålsförlust.

Det här betyder att IBK Göteborg ligger kvar på fjärde plats i tabellen, och Landvetter på första plats.

Landvetter tar sig an Vinga i nästa match hemma lördag 3 februari 16.30.