Härryda slog Landala efter Bako Löfgrens dubbel

Det blev Härryda som gick segrande ur mötet med Landala i division 6 Göteborg C herr i fotboll på bortaplan, med 4-2 (2-1).

|
Landala IF förlorade mot Härryda IF

– Vi hamnar i ett tidigt underläge som vi sedan lyckas vända till seger. Killarna visar verkligen laganda och kvalitet, vilket ligger bakom dagens fina prestation, kommenterade Härrydas tränare Martin Säverström.

Landala startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Yohannes Debesay Ghebretinsae gjorde målet, redan i nionde minuten.

Härryda kvitterade till 1-1 i 33:e minuten, genom Anton Ekenvi.

Härryda tog också ledningen i 35:e minuten, när Emil Björk slog till. Direkt efter pausen nätade Yohannes Debesay Ghebretinsae återigen och kvitterade för Landala.

I 68:e minuten slog Bako Löfgren till, och gav Härryda ledningen.

2-4-målet kom i matchens absoluta slutskede, med två minuter kvar att spela, när Bako Löfgren ännu en gång slog till och gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 2-4.

Landala ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Härryda ligger på fjärde plats.

Härryda tar sig an Tynnered i nästa match hemma lördag 6 maj 14.00.