Härryda besegrades på bortaplan av Askim

Härryda blev besegrade av Askim på bortaplan i division 6 Göteborg C herr i fotboll, där matchen på fredagen slutade 4-0 (2-0).

|
Askims IK vann mot Härryda IF

Matchen förblev jämn målmässigt till Askim tog ledningen i 32:a minuten, genom Victor Ström.

Askim gjorde 2-0 i 39:e minuten, när Victor Ström ännu en gång hittade rätt. Det dröjde till den 73:e minuten innan Liam Languille på straff ökade ledningen.

Askim gjorde också 4-0 genom Jonatan Ugrell i 76:e minuten.

Askim har en stark form med fyra segrar och en oavgjord och 17–2 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Härryda har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 5–9 i målskillnad.

Med tre omgångar kvar är Askim på andra plats i tabellen, medan Härryda är på åttonde plats. Ett fint lyft i tabellen för Askim som så sent som den 29 augusti låg på sjunde plats.

Nästa motstånd för Härryda är Landala. Lagen möts fredag 4 oktober 19.00 på Härryda.