Det går fortsatt bra för Landvetter i division 1 Västsvenska dam i innebandy.

ANNONS
|
Floda IBK dam förlorade mot Landvetter IBK

På torsdagen mötte laget Floda i Nova Floda Sportcenter och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad, och är fortfarande obesegrat i år. Segerresultatet mot Floda blev 6-5 (3-0, 3-2, 0-3).

Landvetter spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-4 genom två mål av Minni Björsander, ett mål av Ebba Wangerås och ett mål av Filippa Fagerström. Landvetter var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 2-6.

Floda hade greppet över spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 3-0 men Landvetter kunde hålla undan och vinna matchen med 6-5.

ANNONS

Landvetters Minni Björsander stod för fyra poäng, varav två mål och Ebba Wangerås gjorde ett mål och spelade dessutom fram till tre mål.

Det här var Landvetters andra uddamålsseger.

Efter fem matcher har Floda nu sex poäng och Landvetter har 15 poäng.

Nästa motstånd för Landvetter är Zenith. Lagen möts tisdag 7 november 20.00 i Pinntorps Idrottshall.