Formstarka Landvetter tog ny seger mot Kungälv

Landvetter är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Kungälv hemma i Pinntorps Idrottshall på torsdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 7-3 (4-1, 2-1, 1-1) innebär att Landvetter nu har fyra segrar i följd i division 1 Västsvenska dam i innebandy.

|
Landvetter IBK vann mot IBK Kungälv D1

Vinsten mot Kungälv innebär att Landvetter har åtta segrar i rad på hemmaplan.

Landvetter hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.25 genom Minni Björsander, och gick upp till 3-0 innan Kungälv svarade.

I periodpausen hade Landvetter ledningen med 4-1.

Landvetter tog kommandot även i andra perioden. Laget gick upp till 5-1 innan Kungälv reducerade.

Därefter kontrollerade dock Landvetter spelet och innan perioden var över hade laget ryckt åt sig ledningen med 6-2.

Kungälv reducerade dock till 6-3 genom Amanda Borg efter 9.11 av matchen.

Landvetter kunde dock avgöra till 7-3 med 09.51 kvar av matchen genom Alice Haeggman.

Landvetters Minni Björsander stod för två mål och ett assist.

Landvetters nya tabellposition är andra plats, medan Kungälv är på sjätte plats.

I nästa omgång har Landvetter Stenungsund borta i Stenungsund Arena, lördag 18 februari 16.00.