Förlust mot Mölndals IBF för Pixbo

Pixbo blev besegrade av Mölndals IBF på hemmaplan i division 1 västra Götaland herr i innebandy, där matchen på fredagen slutade 4-6 (1-3, 1-2, 2-1).

|
Pixbo förlorade mot Mölndals IBF

Mölndals IBF tog ledningen efter sex minuters spel, genom Emil Ås framspelad av Carl Brooker.

Pixbo kvitterade till 1-1 efter 8.11, när Erik Johansson hittade rätt på pass av Wictor Lundstedt.

Mölndals IBF tog ledningen på nytt efter 9.00, när David Siitonen fick träff framspelad av Albin Wikström-Linders.

Mölndals IBF gjorde 1-3 efter 16.25, när Philip Dixelius slog till på pass av Anthony Berg.

Mölndals IBF gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 1-3 till 1-5.

Efter 10.45 av perioden kunde Teodor Stenberg göra 2-5 för Pixbo. Pixbo reducerade dock på nytt till 3-5 genom Wictor Lundstedt efter 11.19 av matchen.

Mölndals IBF ökade ledningen till 3-6 genom Carl Brooker med 30 sekunder kvar i perioden i tredje perioden.

Pixbo reducerade dock till 4-6 genom Teodor Stenberg när bara en minut återstod att spela, och gjorde matchen spännande in i slutet.

Carl Brooker gjorde ett mål för Mölndals IBF och två assist.

Pixbo har nu fyra poäng efter fyra spelade matcher, medan Mölndals IBF har sju poäng efter fem matcher.

Torsdag 26 oktober 19.30 spelar Pixbo borta mot Lindås Rasta.