Förlust för Pixbo trots mål av Gustav Eurén och Joel Edwards

Pixbo blev besegrade av Alingsås på hemmaplan i division 1 västra Götaland herr i innebandy, där matchen på fredagen slutade 5-7 (1-0, 2-4, 2-3).

ANNONS
|
Pixbo förlorade mot IBK Alingsås

– Vi är fina i första och halva andra, tyvärr får vi ett par byten i andra där vi tappar 4 kassar. Vi får forcera i tredje men löser tyvärr inte att kvittera, kommenterade Pixbos tränare Johan Good efter matchen.

Pixbo tog ledningen efter 19.31, genom Joel Edwards. Alingsås förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 2-4 och ställningen efter två perioder var 3-4.

Alingsås hade övertaget även i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.04 genom Simon Johansson, och gick upp till 3-6 innan Pixbo kom tillbaka och reducerade till 5-6.

Innan matchen var över hade Alingsås gjort 5-7.

ANNONS

Pixbos Gustav Eurén gjorde fyra mål. Alexander Jonsson gjorde ett mål och spelade fram till två mål för Alingsås.

Det här betyder att Alingsås ligger på tredje plats i tabellen, och Pixbo är på tionde plats.

I nästa omgång har Pixbo Floda borta i Nova Floda Sportcenter, måndag 13 november 20.00.