Förlängningsseger för Landvetter mot Vinga

Landvetters väg till seger mot Vinga borta i division 2 Västsvenska herr i innebandy blev allt annat än enkel.

|
FBC Vinga förlorade mot Landvetter IBK

Först i förlängningen kunde bortalaget avgöra till 7-6 (2-5, 2-1, 2-0, 1-0) och ta bonuspoängen. Laget kvitterade i slutet av tredje perioden genom Simon Vanninen innan Adam Andersson avgjorde.

Segermålet för Landvetter stod Adam Andersson för 4.30 in i förlängningen.

Segern var Landvetters fjärde på de senaste fem matcherna.

Vinga var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 5-2.

I andra perioden var det i stället Landvetter som hade greppet. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 6-4.

14.01 in i tredje perioden nätade Landvetters Filip Gatziouras framspelad av Johan Giljam-Rapp och reducerade för Landvetter.

Landvetter kvitterade till 6-6 med 44 sekunder kvar att spela återigen genom Simon Vanninen på pass av Viktor Green.

I förlängningen tog det 4.30 innan Landvetter också avgjorde till 6-7. Stor matchhjälte blev Adam Andersson, på pass av Adam Wang Svensson.

Viktor Green och Adam Andersson gjorde ett mål och två assist var för Landvetter. Albin Magnusson gjorde två mål för Vinga och totalt tre poäng för Vinga.

Vinga har sju poäng och Landvetter har elva poäng efter fem omgångar.

I nästa omgång har Landvetter Dingle hemma i Pinntorps Idrottshall, fredag 3 november 20.15.