Delad pott för Pixbo och Varla

Hemmalaget Pixbo och Varla spelade oavgjort i division 1 västra Götaland herr i innebandy, 6-6 (2-1, 2-2, 2-3, 0-0) på fredagen.

|
Pixbo spelade lika mot Varla IBK

Första perioden var jämn. Varla inledde bäst och tog ledningen genom Linus Andersson efter 6.10, men Pixbo kvitterade genom Arvid Skrapste. Och Pixbo hann också ta ledningen, genom Viktor Green.

Pixbo inledde andra perioden med att göra 3-1 genom Samuel Dömstedt, innan Varla svarade, och gick ikapp. Kvitteringen stod Fredrik Pedersen för framspelad av Simon Norlin efter 17.02.

I slutminuterna var det dock Pixbo som tog greppet. Arvid Skrapste gjorde 4-3 efter 18.09, på pass av Wictor Lundstedt.

Varla förde spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter tre perioder var 6-6.

Matchen fortsatte att vara jämn i fjärde perioden. Perioden slutade 0-0 och resultatet var 6-6 efter fyra perioders spel.

Pixbos Wictor Lundstedt stod för ett mål och tre assists. Varlas Fredrik Pedersen gjorde tre mål för.

Pixbo har två segrar, en oavgjord och två förluster och 33–39 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Varla har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 26–38 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Pixbo på fjärde plats i tabellen, medan Varla är på sjätte plats.

Motståndare i sista omgången för Pixbo är Lindome. Lagen möts lördag 11 mars 17.00 i Almåshallen.