Bako Löfgren det stora utropstecknet när Härryda slog Tynnered

Härryda besegrade Tynnered borta i division 6 Göteborg C herr i fotboll med 6-0 (2-0). Men mycket snack handlade om Bako Löfgren – som gjorde ett hattrick för Härryda. Övriga mål för bortalaget gjordes av Oscar Höiby 2 och Anton Ekenvi.

|
Tynnered FC förlorade mot Härryda IF

Det här innebär att Härryda nu har fyra segrar i följd i division 6 Göteborg C herr.

Gästande Härryda gjorde första målet. Bako Löfgren gjorde målet, redan i 15:e minuten.

Härryda gjorde 0-2 i 36:e minuten, när Anton Ekenvi fick träff. I 55:e minuten slog Oscar Höiby till, och gjorde 0-3.

I 74:e minuten ökade Bako Löfgren ledningen ytterligare.

Bako Löfgren ökade Härrydas ledning som med målet fullbordade sitt hattrick i 80:e minuten.

Härryda gjorde också 0-6 genom Oscar Höiby i 86:e minuten. 0-6-målet blev matchens sista.

För Härryda gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Tynnered är på elfte plats.

Söndag 17 september 13.00 spelar Härryda hemma mot Askim.