Ett mystiskt paket med vad tullen misstänker är narkotika har beslagtagits på Landvetter flygplats. Arkivbild.
Ett mystiskt paket med vad tullen misstänker är narkotika har beslagtagits på Landvetter flygplats. Arkivbild. Bild: Mia Höglund

Misstanken: Narkotika på Landvetter flygplats

I veckan inträffade två händelser på Landvetter flygplats som fått personal att reagera genom att ringa polisen. Bland annat hittades ett paket med vad man misstänkte var narkotika.

ANNONS
|

På måndagskvällen var det en polisinsats på Landvetter flygplats, då bombtekniker undersökte ett paket som gjorde utslag. Enligt Sanna Lagerqvist, vakthavande befäl på polisen, bedömdes händelsen senare som ofarlig.

Cirka två dygn senare, klockan 22.45 på onsdagskvällen, gjorde tullen på flygplatsen ytterligare en upptäckt. De hittade ett paket med vad man misstänkte var narkotika. Polisen kallades till platsen.

– Man har skrivit en anmälan om narkotikabrott där på flygplatsen. Paketet är taget i beslag, säger Sara Latorraca, stationsbefäl i lokalpolisområde Göteborg syd.

Enligt polisen finns det ingen gripen under torsdagsförmiddagen. Det är också oklart vad för typ av narkotika det eventuellt skulle röra sig om.

ANNONS

LÄS MER:Polisinsats på Landvetter flygplats

LÄS MER:Stort resenärslyft för Landvetter flygplats

LÄS MER:Arbetsplatsolycka på Landvetter flygplats

ANNONS