Malin och Andreas från Hällingsjö vann två miljoner kronor på Bingolotto

Sjuka barn satte käppar i hjulet för samboparet Malin Andersson och Andreas Mazettis planerade nyårsfirande. Istället fick det bli en kväll framför teven och Bingolotto. Något som nog känns ganska okej i efterhand. De drog nämligen lyckolotten och vann två miljoner kronor, vilket Expressen var först med att uppmärksamma.
– Vi är fortfarande i chock, säger Malin Andersson.

ANNONS
|

Barnen hade blivit sjuka vilket innebar att det inte blev något av nyårsplanerna för Malin Andersson och Andreas Mazettis från Hällingsjö. Men en nyårsmiddag tänkte de att de kunde kosta på sig ändå.

Problemet var bara att grillkolen var slut och Andreas fick åka iväg till Hemköp i Bollebygd för att fylla på förråden. När han ändå skulle dit kom de fram till att han gott kunde köpa med sig tre bingolotter hem, för att det skulle finnas något att underhålla sig med under nyårskvällen. Det fanns dock bara två enkellotter kvar, så en av lotterna fick bli en dubbellott.

ANNONS

Vann två miljoner kronor

Senare under kvällen satt Malin och Andreas plötsligt och pratade i telefon med Mölnlyckebon och programledaren Lotta Engberg.

Dessutom prickade de in rätt ruta, vilket innebar en vinst på en miljon kronor – trodde de först.

– Jag hade ju inte en tanke på att vi hade en dubbellott, så när hon sa att vi vann en miljon trodde jag att det var det vi vunnit. Sen blev man ju ännu mer chockad när hon sa att det var två miljoner, säger Malin Andersson och fortsätter:

– Det är ju nästan alltid gamla människor som vinner så jag trodde att det var uppgjort att de väljer ut några som spelar med. Men nu fattar man ju att det är på riktigt. Så nu kommer vi nog spela Bingolotto någon mer gång.

När Härryda-Posten når Malin har det gått tre dagar sedan storvinsten. Men hon säger att hon fortfarande är i chock.

– Vi har fortfarande inte landat i det. Det är helt ofattbart., säger hon.

Ni har inte bränt allt än?

– Gud, nej. Det är viktigt att man får lära barnen att man inte bara kan kasta pengar runt omkring sig utan man får ändå leva på som vanligt. Sen har vi inte pratat jättemycket om vad vi ska använda pengarna till. Vi funderar på att unna oss en resa i alla fall. Sen har vi ju huslån och allt sånt där som vanliga människor har, säger hon.

ANNONS

LÄS MER:Listan: De billigaste husen i Härryda kommun under december 2022

LÄS MER:E-sportevent lockade unga till kulturhuset i Landvetter

LÄS MER:Buss välte – ungdomar från Mölnlycke inblandade

ANNONS