Här är veckans toppnyheter 31 oktober - 6 november

En konflikt som splittrar armbrytningsvärlden, fotbollslagen diskuterar sammanslagning och modellbilar som ställs ut. Här är ett urval av Härryda-Postens mest lästa artiklar den senaste veckan.

ANNONS
|

Modellbilar i alla dess former på utställning

Veteranbilar, lastbilar, EPA-traktorer med radio och konstruerat kvaddade bilar. Varianterna av fordon i modell mindre var närmast oändliga inne i Djupedalsskolan i Mölnlycke under lördagen. Många med en helt egen historia.

Fia Reisek om konflikten som splittrar armbrytningen

Armbryterskan Fia Reisek fortsätter 20 år efter sin första världsmästartitel att leverera på den allra högsta nivån. För ett par veckor sedan bärgades VM-guld nummer sex och sju. Men delar av glädjen förtogs på grund av en stor konflikt inom sporten, som tidigare inte uppmärksammats i Sverige.

Flera riksdagsledamöter vill avskaffa monarkin

En blocköverskridande koalition bestående av riksdagsledamöter från C, S, L, V och MP föreslår att monarkin ska avskaffas. En av dem är Jessica Wetterling (V), riksdagsledamot som representerar Västra Götalands västra.

ANNONS

Tvillingmys i Landvetter

Lek, bus och pannkakor stod på schemat när familjer med tvillingar under måndagen samlades på den öppna förskolan i församlingshemmet i Landvetter-Härryda pastorat.

Friskis & Svettis flyttar till nya lokaler i Mölnlycke

Nästa höst kommer Friskis & Svettis i Mölnlycke flytta från Långenäsvägen till Mölnlycke fabriker. Den nya lokalen kommer vara något mindre, men bättre optimerad för verksamheten, enligt Elisabeth Vansvik, kommunikationsdirektör på Wallenstam.

ANNONS